zondag 20 september 2015

Pillowbox extra large

Hoi allemaal,

Gisteren liet ik jullie twee projecten zien gemaakt met de 'Square Pillow Box Dies.' Echt een ontzettende veelzijdige set, die je natuurlijk voor allerlei gelegenheden kunt gebruiken. Je kan er heel makkelijk en snel van zulke doosjes van maken, waardoor je cadeau als een cadeau op zich wordt. Een van de twee was een extra grote versie, en ik had beloofd vandaag te laten zien hoe je zie kunt maken. Eerst nog even de twee doosjes:


 Als je de pillowbox op de normale manier maakt is het doosje ongeveer 11,5 cm breed. Daar kan je natuurlijk leuk iets van snoepjes in doen. Maar soms heb je misschien een groter doosje nodig, bijvoorbeeld voor een leuke ketting ofzo. De onderste is 22,5 cm breed, dus bijna twee keer zo groot. Je kan dit doen door de mal 4 keer uit te drukken (2 per kant). De twee die je voor een kan nodig hebt zien er zo uit als je ze hebt uigestansd.

De stans stanst ook al de vouwlijnen, hoewel dit misschien lastig te zien is op de foto. Ik heb even een randje gestippeld met een zwarte stift, daar loopt (een van de) vouwlijnen. Als je daar lijm op doet en de andere kant precies tegen die stippellijn aanplakt dan krijg je het volgende:

Daarmee is je kant dus een stuk langer. Als je hier dus twee van zulke lange kanten van maakt, kan je het vervolgens in elkaar plakken en heb je dus een extra lange pillowbox. Je zal nog wel een soort strook over dat stukje overlap moeten plakken, zoals ik met het zwart met gouden papier heb gedaan, anders blijf je de overlap zien. Maar eigenlijk vindt ik dat er ook wel leuk uitzien! Die grote pillowbox heb ik overigens met het papier Winter Wonderland gemaakt. Prachtig papier met wit, zwart en goud, erg chique en zeker niet alleen voor de kerst te gebruiken! Er is trouwens ook heel leuk bijpassend vellum bij, dat komen jullie binnenkort nog wel tegen, aangezien ik dat ook te leuk vond! Mocht je iets van deze producten willen kopen, neem dan contact met mij op (stampineve@gmail.com/06-52593741) of klik op onderstaande bar waar alle producten langs komen, dan ga je direct naar mijn webshop.

Tot de volgende keer!


Built for Free Using: My Stampin Blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten