vrijdag 24 juli 2015

Challenge #114 Stamping & Blogging

Hoi allemaal,

Op de website van Stamping & Blogging staat een leuke nieuwe challenge online. Met behulp van deze schets is het de bedoeling om een kaart of project te maken.
Onderstaande kaart heb ik voor deze challenge gemaakt:

De Watercolor Wings is toch zo'n prachtige set om mee te werken! Hier de kaart in detail:


De kleuren die ik gebruikt heb zijn Tip Top Taupe, Mint Macaron en Lost Lagoon. De kaartbasis is van Tip Top Taupe, het papier daarop is Mint Macaron. Het DSP is uit de set Go Wild, erg leuk DSP in allerlei dierenprinten met vellen van 6 x 6 inch (15,2 x 15,2 cm). De vlinder is de grote vlinder uit de stempelset Watercolor Wings. Dit is een set waarbij je in verschillende stappen met verschillende kleuren een vlinder kan stempelen (er zijn 2 verschillende vlinders- grotere en kleinere). Vervolgens heb ik met dezelfde kleuren de vlinder op vellum gestempeld. De vlinders zijn uitgestand met behulp van de Butterfly Thinlits, die je door de Big Shot kan halen. De tekst komt uit de stempelset Garden in Bloom, ook een erg gave set. Het touwtje en de knoopjes zijn in Lost Lagoon.

Built for Free Using: My Stampin Blog
Fijne dag nog!

2 opmerkingen:

  1. How beautiful! I love the colors that you used and the pretty layered sentiment. Thanks for joining us a Sketch & Stamp, hope to see you again soon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave Eveline! In mijn favoriete kleurtjes en vlindertjes...ja helemaal gaaf!
    Dank je wel voor het meedoen met Stamping and Blogging.
    Ik hoop dat het je goed bevallen is. We zien je graag volgende week terug.

    BeantwoordenVerwijderen