dinsdag 7 juli 2015

Su-per challenge # 96

Wat is het toch heerlijk om vakantie te hebben. Dan heb je ook eens tijd om aan een challenge mee te doen. Ik zag een leuke challenge op het su-per challenge blog waar een kleurenuitdaging is (http://su-per-challenges.blogspot.nl/). Je moet een kaartje maken met Mint Macaron, Tip Top Taup en Watermelon Wonder - wat een mooie kleurencombinatie! Dit is mijn kaartje geworden:
Naast het gebruik van de inkt en papier in de genoemde kleuren heb ik ook gebruik gemaakt van de stempelsets Layered Letters Alphabet en Flower Patch. De Layered Letters Alphabet had ik in mijn starterspakket zitten (die ik afgelopen week binnen kreeg) en ben ik echt heel enthousiast over, ik vind het lettertype erg mooi en de Flower Patch blijft een favorite!
Hier het kaartje nog van een andere hoek.

Naast hobbyen zijn we ook nog lekker wezen wandelen. Het is prachtig hier, we zijn een weekje in Holten bij de Holterberg. Wij verblijven in een vakantiehuis bij Erve Protzmann (www.protzmann.nl), een echte aanrader, mocht je van natuur en ruimte houden! Tijdens de wandeling kwamen we nog onderstaand diertje tegen en twee reeën en een eekhoorntje, maar die waren te snel voor de camera :-).

Fijne dag allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Ok kom liever jouw kaartje dan zo'n beest in t wild tegen. Bedankt voor t meespelen met de SUperchallenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahh wat een schattige salamander! (althans.. daar lijkt het op ;-) ) Mooi kaartje heb je gemaakt. Gezellig dat je meedoet in onze SUper challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alhoewel ik aan de rand van de stad woon ben ik toch niet echt van dit soort beestjes. Ik kijk liever naar jou leuke kaart. Dank je wel voor het mee doen met de SU-per Challenge groetjes Jolan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige kaart. Bedankt voor het mee doen met de SU-per Challenges.

  BeantwoordenVerwijderen